offerte wijzigen

Voer de vertrektijd van uw vlucht, schip of trein in en wij zullen uw afhaaltijd berekenen.

PrivétransfersPrivétransfers

Er zijn op vele bestemmingen over de hele wereld privétransfers beschikbaar. Zodra u aankomt op de gewenste luchthaven, wilt u natuurlijk zo snel en probleemloos mogelijk naar uw accommodatie toe. Arriveer in stijl met een privéluchthaventransfer van Holiday Taxis.

De prijzen in het reserveringsproces voor privétransfers zijn per voertuig en uw transfer kan met een privétaxi of minibus zijn.

Op een aantal bestemmingen bieden we ook een Premier Service. Voor relatief weinig extra kunt u upgraden naar onze Premier Transfer Service waarbij u een ruimer voertuig krijgt voor meer comfort tijdens uw transfer naar uw accommodatie.

Kinderen tellen altijd mee als passagier, bezetten een plaats en dienen een veiligheidsgordel voor volwassenen te dragen indien er geen kinderzitje beschikbaar is. We raden u aan om uw eigen kinderzitje mee te brengen om veiligheidsnormen te garanderen. In sommige gevallen kunnen kinderzitjes vooraf worden gereserveerd tegen extra kosten (bel ons op +44 1273 828 200 voor meer informatie).

Op bepaalde bestemmingen bieden we voertuigen die toegankelijk zijn voor passagiers in een rolstoel. Meer informatie

Wanneer u aankomt, wordt u opgewacht door een medewerker die u begeleidt naar uw voertuig. Het is van groot belang dat u uw reserveringsvoucher met u meebrengt en deze aan uw chauffeur laat zien. Als u dit niet doet, kan het zijn dat u wordt geweigerd. We zijn niet aansprakelijk voor eventueel mislukte transfers als u uw reserveringsvoucher niet kunt overleggen. Voor uw vertrekt, berekent het reserveringssysteem automatisch een tijd (bij benadering) waarop de privétransfer u afhaalt zodat u genoeg tijd hebt voor de reis naar de luchthaven plus 2,5 uur voor inchecken. U dient de lokale dienstverlener ten minste 24-48 uur voor vertrek te bellen om uw werkelijke afhaaltijd te bevestigen. Uw reserveringsvoucher bevat alle gegevens over hoe u contact kunt opnemen met de leverancier.

Voorkom dus dat u in een lange rij op een taxi of een bus moet wachten en vermijd de hordes mensen. Arriveer bij uw accommodatie met een privétaxitransfer en geniet al van uw eerste drankje terwijl de rest nog op de luchthaven staat te wachten!

Evaluaties
"Good service I use them regularly but the last 2 trips I have been detoured t..." - 13 Minute(s) ago
"Great service, comfortable cars, the drivers made the effort to converse in E..." - 3 Hour(s) ago
"a really good service , i have used this company severals times , and every t..." - 4 Hour(s) ago
87%

Types beschikbare transfers...

Shuttle transfers
Shuttle transfers
Meer informatie
Private transfers
Private transfers
Meer informatie
Minibus transfers
Minibus transfers
Meer informatie
Coach transfers
Coach transfers
Meer informatie
Limousine transfers
Limousine transfers
Meer informatie
Helicopter transfers
Helicopter transfers
Meer informatie
Boat transfers
Boat transfers
Meer informatie
Wheelchair transfers
Wheelchair transfers
Meer informatie
We can help
Nog iets nodig? Wij kunnen u helpen Neem contact op